Ixora Balqish Collections

Share

Ixora Balqish Collections ialah Kedai Online yang saya bina dengan menggunakan Shopping Cart "Zen-Cart". Alamat Kedai Online Ixora Balqish adalah seperti berikut : http://www.ixorabalqish.com/. Kedai Online ini adalah milik syarikat saya bersama bisnes partner saya iaitu Cik Mimie Ixora. Ixora Balqish Collections dimiliki oleh Miezwan Apparels (SSM Reg. No : SA0132962-W) - sebuah syarikat berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Produk-produk yang di jual di Ixora Balqish Collections pada masa kini adalah produk pakaian wanita seperti dress, blouse, jubah, maxi, cardigan, tudung, selendang dan beberapa produk lain. Kebanyakkannya adalah bersesuaian dengan penampilan muslimah (Muslimah Apparels). Akan tetapi, terdapat juga produk di Ixora Balqish Collections yang tidak berkonsep Muslimah. Ini adalah kerana, pelanggan kami terdiri dari pelbagai bangsa di Malaysia, Singapura dan Brunei. Ixora Balqish Collections juga meyahut seruan Satu Malaysia. 

Anda juga dijemput untuk menjadi Fan Ixora Balqish Collections di Facebook. Sehingga review ini di tulis, Fan Ixora Balqish Collections telah mencecah seramai 1231 orang. Terima kasih kepada semua yang menyokong kami. Selain itu, dijemput juga untuk melawat blog kami di :

http://ixorabalqish.com/blog/
http://www.ixorabalqish.blogspot.com/

Semoga anda menemui sesuatu di Kedai Online - Ixora Balqish Collections. Pada masa kini, pembelian secara online telah menjadi salah satu cara untuk membeli-belah. Walaupun, mungkin kadang-kadang ada keburukan membeli belah secara online ini tetapi terdapat banyak jugak faedah dan penjimatan yang anda boleh lakukan dengan membeli-belah secara online. Anda boleh baca tentang faedah membeli belah secara online di sini : "Did You Now? Benefit of Online Shopping"


Mungkin anda mempunyai pengalaman manis dan buruk membeli belah secara online ini.  Mungkin juga anda mempunyai tips yang boleh dikongsi bersama. Di sini, saya amat mengalukan anda untuk memberikan sebarang komen tentang Ixora Balqish Collections atau memberikan pandangan dan pendapat anda tentang kebaikan atau keburukan membeli belah secara online.